Wat is Axis?

Axis is een uniek en innoverend product in de telecommarkt. Het biedt alle voordelen van een telefooncentrale op jouw smartphone. Zakelijke telefonie wordt hierdoor toegankelijk voor eenmanszaken en kleine zelfstandigen. 

Zo kan ook jouw zaak een sprong maken naar meer professionaliteit. Scroll verder en ontdek de mogelijkheden! 

Bellen met een vast nummer

op je gsm

Door een vast nummer te koppelen aan je gsm, kan je vanaf nu privé en zakelijke gesprekken gescheiden houden. Dat betekent alle voordelen van een vaste lijn én volop genieten van de mobiliteit van je smartphone.

Sinds ik Axis klant ben, gebruiken contacten enkel nog mijn vast nummer, waardoor mijn gsm nummer privé kan blijven. Het heeft mij rust gebracht en het komt bovendien ook veel professioneler over.
Elke
Schoonheidsspecialiste

Welkomstboodschap

Laat je (potentiële) contacten meteen weten dat ze naar het juiste bedrijf bellen door hen een welkomstboodschap te laten horen. Zo is er ook geen twijfel mogelijk dat je hen dadelijk gaat verder helpen. Je kan deze boodschap perfect zelf inspreken of je kan dit overlaten aan een van onze professionals.

Een welkomstboodschap betekent meer voor mij dan ik vooraf had gedacht. Klanten appreciëren dit blijkbaar enorm. Ik krijg enkel positieve reacties.
Filip
IT consultant

Wachtrij

Na de welkomstboodschap kan je je beller in de wachtrij plaatsen. Zo krijg jij de kans om eerst je huidige activiteit af te ronden. Tegelijkertijd onthaal je je klanten professioneel door op een vriendelijke manier om wat geduld te vragen. Zelfs wanneer je reeds opgenomen hebt, kan je de klant in de wachtrij plaatsen door op de pauzeknop te drukken in de app.

Dankzij de wachtrij kan ik mijn bellende klant even laten wachten, zodat ik zonder stress kan afronden waar ik mee bezig ben. Ik merk dat het zowel mij als de klant in mijn stoel een enorm comfortabel gevoel geeft. Daarnaast mis ik ook minder oproepen.
Els
Tandarts

Wachtmuziek

Een goed gekozen wachtmuziek zorgt ervoor dat jouw beller zich meer betrokken voelt. Zeker als je hem/haar via korte boodschappen tussen de muziek op een aangename manier kan laten kennismaken met producten, diensten, acties, …van jouw bedrijf.

Als ik mijn klant even in de wachtrij moet zetten, geeft het een gerust gevoel dat er een fijn muziekje speelt op de achtergrond. Niemand houdt van een akelige stilte, toch?
Marie
Kledingwinkel

Voicemail to email

Met deze functie kies je ervoor om voicemails rechtstreeks als aparte audio-bestanden toe te laten komen in jouw mailbox. Dit kan je veel tijd besparen. Bepaal zelf de volgorde van wanneer je een voicemail beluistert, is het bericht niet voor jou bestemd, dan stuur je het gemakkelijk door, …

Vroeger besteedde ik uren aan het beluisteren van voicemails. Dat is veel weggegooide tijd. Nu worden de voicemails allemaal apart naar mijn email verstuurd, zo heb ik een handig overzicht en kan ik kiezen welke prioriteit krijgt.
Erica
Loopbaancoach

Oproepen doorschakelen

Schakel eenvoudig je oproepen door naar een collega of partner als je zelf minder bereikbaar bent. Zo blijft jouw bedrijf draaien én je bereikt hiermee relatief gemakkelijk een positief verschil in klanttevredenheid en serviceniveau.

Als ik zelf de telefoon niet kan opnemen, schakelt deze automatisch door naar mijn medewerker. Hierdoor missen we opmerkelijk minder oproepen en kunnen we efficiënter te werk gaan.
David
Dakwerker

Virtuele
Schakelaars

Behoud een eenvoudig overzicht over alle bovenstaande features met behulp van de virtuele schakelaars. Jij beslist hoe en wanneer je bereikbaar bent.

Starten met Axis

27/Maand

Voor de eerste gebruiker**
Inclusief:

1 vast nummer
200 belminuten*
belplan op maat
1 mobiele app
Eenmalige opstartkost €179

*Naar nationaal vast & mobiel met vast nummer

**€25 instapskosten voor extra gebruiker 

€17 per extra gebruiker/maand

Axis bovenop
je mobiel abonnement!

Axis werkt bovenop een mobiel abonnement. Je kan je huidige mobiele telecomoperator behouden of je kiest om over te schakelen naar IrisCall. Wij bekijken graag samen met jou wat de beste mogelijkheden zijn! 

Veelgestelde vragen

FAQ

Nee, dat hoeft niet! Axis komt bovenop jouw mobiel abonnement.

Het kan gebruikt worden met elke provider. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een overschakeling.

Het is perfect mogelijk om over te schakelen naar een IrisCall mobiel abonnement. Zo heb je 1 contactpersoon voor al jouw telecomvragen.

In de opstartkosten zijn enkele belangrijke zaken inbegrepen:

  • 1 Axis-gebruiker
  • Persoonlijk opgesteld belplan
  • Installatie van applicatie
  • Ingesproken voicemails, welkomstboodschappen, wachtmuziek,…

Een belplan is een stappenplan dat wordt gevolgd als je een inkomende oproep krijgt. In een belplan worden de stappen vastgelegd en eventuele afwijkingen toegevoegd. Dankzij ons persoonlijk belplan kan je zelf kiezen wat er wanneer moet gebeuren bij een inkomende oproep. Dit wordt allemaal samengesteld aan de hand van een persoonlijk gesprek.

Als je graag een aanpassing wil doen in het belplan, brengen wij dit graag in orde. Hiervoor moet je wel eerst een serviceticket aankopen ter waarde van €25. Vervolgens kan je dit ticket inruilen voor een aanpassing naar keuze.

Je betaalt een eenmalige opstartkost en een maandelijkse abonnementskost.

Per oproep buiten bundel (+200 belminuten) dat je doet betaal je €0,055/minuut.

Buiten de basisfuncties die op de website vermeld staan,
zijn er nog tal van andere mogelijke functies die Axis aanbiedt.
Hieronder staan ze opgesomd:

  • Kantooruren
  • Gespreksopname
  • Do not disturb / niet storen
  • IVR / keuzemenu

Vraag ernaar bij je account manager.